Σας εμπνέουμε και σας βοηθάμε να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά σας γιατί:

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε!

«Δεν είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα που κάνεις με ευχαρίστηση που καθορίζουν τη ζωή σου»

Μπορείτε να επιλέξετε τη ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS για τους παρακάτω λόγους:

  • Πολυετής πείρα: Είμαστε στη Δεύτερη και πλησιάζουμε την Τρίτη Γενιά ενασχόλησης με την Ξυλεία, την παραγωγή και εμπορία  προϊόντων της και τις Κατασκευές με βάση αυτή. Έχουμε Εμπειρία τόσο με μικρά όσο και μεγάλα έργα και εργολαβίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

  • Εξειδίκευση: Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε γιατί αγαπάμε το Ξύλο ως φυσικό και ποιοτικό υλικό. Ενημερωνόμαστε διαρκώς γύρω από τα νέα προϊόντα και τις νέες τεχνολογίες στον κλάδο της Ξυλείας και των κατασκευών με βάση το Ξύλο.

  • Συνέπεια: Το χρονοδιάγραμμα εργασιών ακολουθείται πιστά και πάντα σε συνεννόηση μαζί σας. Μας Εμπιστεύτηκαν Εγχώριοι και Διεθνής Συνεργάτες σε Μεγάλα έργα από τα οποία μάθαμε να είμαστε συνεπείς ώστε να μπορούμε να επιβιώσουμε σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

  • Εγγύηση: Σας εγγυόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας γραπτώς και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που από πριν έχουμε μαζί ορίσει.

  • Εμπιστοσύνη: Το κάθε έργο αντιμετωπίζεται σαν να είναι δικό μας.

  • Αμεσότητα: Μιλάτε απευθείας με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης με στόχο την επίλυση οποιασδήποτε απορίας.

  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση της εξέλιξης στον τομέα της Ξυλείας και των νέων τεχνολογιών στην παραγωγή προϊόντων αλλά και στις υπηρεσίες / κατασκευές, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

  • Λογικές Τιμές: Μέσα από την πολύχρονη συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους προμηθευτές της χώρας μας αλλά κυρίως μέσα από τις δικές μας εισαγωγές Ξυλείας, από τους καλύτερους προμηθευτές διεθνώς έχουμε καταφέρει να αγοράζουμε την πρώτη ύλη σε ανταγωνιστικές τιμές. Αυτό, σε συνδυασμό με τις έξυπνες και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και παροχής υπηρεσιών, μας κάνει άκρως ανταγωνιστικούς διότι δεν σπαταλάμε πόρους και δυνάμεις. Μπορούμε να πουλάμε φθηνά, γιατί έχουμε επενδύσει στην ποιότητα παραγωγής και παροχής υπηρεσιών. Τα Χρήματα που σπαταλάμε για την δική μας οργάνωση και βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS είναι η μεγαλύτερη και αποδοτικότερη επένδυση που κάνουμε γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να ρίχνουμε το κόστος παραγωγής και παροχής υπηρεσιών ώστε να κερδίζει άμεσα ο πελάτης και έμμεσα εμείς με τον όγκο δουλειάς.


Έμπιστοι Συνεργάτες:

interwood logo image
Ρωτήστε μας
1000 χαρακτήρες αριστερά
Προσθήκη αρχείων
0
Shares

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε ?

κάνετε share τη σελίδα αυτή πατώντας ένα από τα παρακάτω κουμπιά ώστε να μας επιβραβεύσετε!

0
Shares