Κουζίνες

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Εδώ θα βρείτε νουλάπια κουζίνας - έπιπλα κουζίνας  κάθε είδους.

Μοντέρνα, κλασσικά, διαχρονικά, blended ή όπως ακριβώς εσείς οραματίζεστε τα έπιπλα κουζίνας σας, η ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS θα σταθεί πολύτιμος συνεργάτης στο σχεδιασμό την κατασκευή και την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της κουζίνας που ονειρεύεστε

Ελάτε να φτιάξουμε την κουζίνα των ονείρων σας!

Ποια είναι η κουζίνα των ονείρων σας?

 • Έπιπλα κουζίνας Ερατώ

  Ερατώ

  ...η αξιολάτρευτη
  Μία μοντέρνα λιτή κουζίνα. Εντυπωσιάζει με τις απλές αλλά όμορφες γραμμές της και την αξιοζήλευτη αισθητική της.
 • arsinoi kitchen image

  Αρσινόη

  ...η υψηλόφρων
  Η κλασική υφή του ξύλου ενσωματώνεται σε μοντέρνες γραμμές υψηλής αισθητικής και πρακτικότητας.
 • Agathoniki kitchen image

  Αγαθονίκη

  ...Η ένδοξη νίκη του ξύλινου πάγκου επί της σκούρας μοντέρνας σχεδίασης
  Η λειτουργικότητα σε πλήρη αναδίπλωση. Βlended αισθητική η οποία ισορροπεί υπέροχα μεταξύ του σύγχρονου και του κλασικού.
 • Erifili kitchen image

  Εριφύλη

  ...η έξοχη των γυναικών μούσα βρίσκει τη γωνιά της για να σας εμπνεύσει!
  Το πάθος για μαγειρική εκφράζεται με χρώμα στο ενδιάμεσο μιας μοντέρνας δίχρωμης σχεδίασης λευκού-σκούρου, σε γωνιακή διάταξη για να απολαμβάνετε τη γευστική σας δημιουργικότητα!
 • έπιπλα κουζίνας - design ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS

  Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την κουζίνα σας!

  ...oραματιστείτε μαζί μας: Θα κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα!

  Η ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS αναλαμβάνει να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε την ομορφότερη και λειτουργικότερη κουζίνα που μπορείτε να φανταστείτε! 

  Δοκιμάστε το!

 • Ilektra kitchen image

  Ηλέκτρα

  ...η πάντοτε θαλερή
  Μοντέρνα & ακτινοβολούσα ξανθή κουζίνα που προδιαθέτει για λαμπερές στιγμές μαγειρικής!
 • Efnomia kitchen image

  Ευνομία

  ...η δίκαιη χορηγός των μαγειρικών αγαθών
  Η Έμφαση στην πρακτικότητα δεν χρειάζεται να υπερτερεί της ομορφιάς και της χάρης σε ένα μοντέρνο σχεδιασμό κουζίνας. Το ξύλο βρίσκει δίκαια τη θέση του πλάϊ σε μοντέρνα υλικά.
 • Kalliroi kitchen image

  Καλλιρρόη

  ...η δροσερή ως καθαρό νερό
  Το επίπεδο δε χρειάζεται να είναι μονότονο ή βαρετό. Όταν τα σχήματα μας περιορίζουν, καλώς ρέει ο χρωματισμός!
 • Evriklia kitchen image

  Ευρύκλεια

  ...η πολυένδοξη
  Η Ευρύτητα του χώρου αναδεικνύεται λαμπερότατα και η φωτεινή επάνω πλευρά γράφει ως κιμωλία στο σκούρο ξύλινο πίνακα του κάτω μέρους.
 • Οικογένεια απολαμβάνει τα ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ της

  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: Νέα Σχέδια 2019

Κουζίνα:  Ο χώρος που απαιτεί  προσεκτικό σχεδιασμό

Χώρος εργασίας, δημιουργίας, απόλαυσης, χαλάρωσης, οικογενειακών στιγμών, συναναστροφής ...και πόσα άλλα ακόμη!

Ένας χώρος με καθημερινή χρήση τόσο για την προετοιμασία του φαγητού, όσο και για την απόλαυσή του αλλά και το κοινωνικό δέσιμο μεταξύ μελών της οικογένειας ή φίλων.

Απαιτεί όλη σας την προσοχή στο σχεδιασμό και την κατασκευή, όχι μόνο για τους παραπάνω λόγους, αλλά γιατί δεν ανακαινίζεται εύκολα (κόστος) και θα κληθείτε να περάσετε κάποια χρόνια με τις αρχικές σας επιλογές.

Στη ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε την κουζίνα που οραματίζεστε, με την αισθητική και τη λειτουργικότητα που πραγματικά χρειάζεστε!

 

Τι έχει να σας προσφέρει η ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS στα έπιπλα κουζίνας:

ETOIMA – ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Με βάση τις άνετες και σύγχρονες Βιομηχανικές εγκαταστάσεις μας στην Αργολίδα ( στο όμορφο Ναύπλιο) και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να Τοποθετήσουμε έτοιμα προς χρήση ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ σε όλη την Ελλάδα ή ακόμη και στο εξωτερικό!

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

 • Να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό των επίπλων κουζίνα σας ώστε αυτή να ταιριάζει στα γούστα και τις ανάγκες σας, ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα και τους περιορισμούς του χώρου σας. Αυτό μπορεί να απαιτεί ακόμη και επιτόπια επίσκεψη στο χώρο σας ή σε απλές περιπτώσεις να μας παρέχετε ακριβή σχέδια (κάτοψη) του χώρου σας. Αναλαμβάνουμε να σας καθοδηγήσουμε σε επιλογές υλικών και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του χώρου, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες σας και παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις στα προβλήματά σας. Μπορείτε, αν θέλετε να επιλέξετε κάποιο από τα έτοιμα σχέδια της ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS ή να βασιστείτε απλά στα υπάρχοντα για ιδέες και να τα προσαρμόσετε τροποποιώντας τα, ή απλά να σχεδιάσουμε μαζί ένα εντελώς νέο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των επίπλων κουζίνας σας.  Σας παρουσιάζουμε τις τελικές επιλογές σας από τρισδιάστατο σχεδιαστικό πρόγραμμα  Hλεκτονικού Yπολογιστή αναλύοντας τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε επιλογής, ώστε να επιλέξετε με ασφάλεια και ικανοποίηση το τελικό προϊόν που επιθυμείτε.
 • Να συμφωνήσουμε ΓΡΑΠΤΩΣ στον τελικό σχεδιασμό, τα υλικά, το κόστος και τον χρόνο παράδοσης
 • Να κατασκευάσουμε τα Ντουλάπια και όλα τα έπιπλα κουζίνας σας στις βιομηχανικές μας εγκαταστάσεις στο Ναύπλιο χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μηχανήματα, εργαλεία και εξειδικευμένο προσωπικό, με επαγγελματισμό και υψηλή ποιότητα παραγωγής.
 • Να μεταφέρουμε και να τοποθετήσουμε (εγκαταστήσουμε) τα νέα σας ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ στο χώρο σας: η εγκατάσταση γίνεται το συντομότερο δυνατό στο χώρο σας από έμπειρο προσωπικό με πρακτικές και διαδικασίες υψηλής ποιότητας τις οποίες βελτιώνουμε διαρκώς γιατί επενδύουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε σε θέση να εγκαταστήσουμε τα έπιπλα κουζίνας σας σε οποιοδήποτε νομό της Ελλάδας ή ακόμη και στο εξωτερικό!
 • Καθαρισμός & Τελική Επιθεώρηση / Παρουσίαση: Μετά την εγκατάσταση και την τελική ρύθμιση σε κάθε λεπτομέρεια, γίνεται καθαρισμός του χώρου και ακολουθεί σε βάθος επιθεώρηση των νέων επίπλων της κουζίνας σας (παρουσία σας) από τον υπεύθυνο για τα έπιπλα κουζίνας της ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει, εφόσον όλα είναι άψογα τοποθετημένα, αναλυτική παρουσίαση των νέων επίπλων κουζίνας σας και των μηχανισμών τους, καθώς και αναλυτικές οδηγίες χρήσης και συντήρησης.
 • Τέλος, παραδίδουμε τη νέα σας κουζίνα έτοιμη για χρήση ώστε να μπορείτε άμεσα να την απολαύσετε, εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι!

Ελάτε να σχεδιάσουμε & να κατασκευάσουμε την κουζίνα των ονείρων σας


ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - design - ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS

Η κατάλληλη κουζίνα, είναι αυτή που θα σας αρέσει τόσο πολύ ώστε να χαίρεστε την κάθε στιγμή γευστικής δημιουργίας!

 • Η κατάλληλη κουζίνα, είναι αυτή που θα σας αρέσει τόσο πολύ ώστε να χαίρεστε την κάθε στιγμή γευστικής δημιουργίας!

Διαδικασία: Από το όραμα στην υλοποίηση

Τα 3 απλά βήματα για να έχετε την κουζίνα που ονειρέυεστε:

number 1 step image

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ειδικός Σύμβουλος επίπλων κουζίνας

Δηλώστε ενδιαφέρον και ένας ειδικός σύμβουλος για ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ του εργοστασίου ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS θα σας βοηθήσει να λύσετε όλα τα προβλήματά σας και τις απορίες σας, θα σας δώσει ειλικρινείς και πρακτικές συμβουλές και θα σας βοηθήσει να κάνετε τις επιλογές που ταιριάζουν σε εσάς προσωπικά!

Σχεδιασμός Κουζίνας

Θα σας παρουσιάσουμε τρισδιάστατα σχέδια

Θα εκτιμήσουμε όλες τις ανάγκες σας και τα θέλω σας, θα ακούσουμε τα προβλήματά σας, θα υπολογίσουμε λύσεις και θα σας κάνουμε προτάσεις. Θα επισκευθούμε το χώρο σας, ή θα μας στείλετε μία κάτοψη της κουζίνας σας, ώστε να φτιάξουμε άμεσα για εσάς μία ή περισσότερες τρισδιάστες απεικονήσεις της καινούργιας σας κουζίνας.  Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε: Να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το σχεδιασμό και σίγουροι ότι θα φτιάξετε την κουζίνα που θέλει η καρδιά σας!

Εγκατάσταση

Ποιότητα, Συνέπεια, Λεπτομέρεια

Το εξειδικευμένο συνεργείο της ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS θα επισκευτεί το οίκημά σας εντός λίγων ημερών και θα φροντίσει ώστε όλα σας τα νέα έπιπλα κουζίνας να είναι ποιοτικά τοποθετημένα στη θέση τους και πλήρως λειτουργικά. θα καθαρίσουμε το χώρο σας και θα σας παραδώσουμε μετά από έλεγχο και παρουσίαση τη σύνθεση επίπλων και μηχανισμών για να αρχίστε αμέσως να απολαμβάνετε τη νέα σας κουζίνα!

Εμπνευστείτε από τα παρακάτω σχέδια για να οραματιστείτε τη δική σας κουζίνα όπως εσείς θα θέλατε να είναι!

Ανακαίνιση ή Σχεδιασμός Επίπλων Κουζίνας: Tips & Ιδέες

Το πρώτο βήμα πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την νέα σας κουζίνα είναι να γνωρίζετε αν θα κάνετε ριζική ανακαίνιση / αναδιάταξη σε σχέση με την υπάρχουσα κουζίνα σας ή αν θα κρατείστε κάποια στοιχεία κάνοντας ένα φρεσκάρισμα και μια ανανέωση του χώρου.

Μελετήστε και δείτε τι έχετε ήδη και τι θέλετε να αλλάξετε με την ανακαίνιση. Δείτε τι θέλετε να κρατείστε και τι θέλετε να πετάξετε από την κουζίνα σας. Σας εξυπηρετεί η υπάρχουσα διάταξη της κουζίνας και του εξοπλισμού; Αλλάξτε μόνο ότι πιστεύετε ότι μπορεί να προσθέσει χρηστικότητα και όφελος στην καθημερινότητα σας.

Αν σκέπτεστε να αλλάξτε κατοικία τότε μια ολική ανακαίνιση στην κουζίνα ίσως να μην είναι για εσάς. Ο βασικός λόγος είναι ότι μια μεγάλη ανακαίνιση έχει κάποιο σημαντικό κόστος που δύσκολα θα το πάρετε πίσω από την πώληση του ακινήτου ή από τα ενοίκια στην πάροδο του χρόνου. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερα να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές και ένα φρεσκάρισμα της κουζίνας.

Εάν θέλετε μια νέα κουζίνα η ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS μπορεί να προσφέρει εκλπηκτικού design έπιπλα και εξοπλισμό κουζίνας για όλα τα βαλάντια. Ποιος είπε ότι η όμορφη και πρακτική κουζίνα κοστίζει ακριβά?

Ιδέες και σχεδιασμός κουζίνας.

Εάν επιθυμείτε μια εντελώς καινούργια κουζίνα, σκεφτείτε την διάταξη την λειτουργικότητα και τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την υπάρχουσα κουζίνα σας. Καλό θα ήταν να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση της κουζίνας σας.

 • Πόσο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεστε; Σκεφτείτε αν πραγματικά χρειάζεστε περισσότερο χώρο από αυτόν που έχετε τώρα.
 • Τι εξοπλισμό χρειάζεστε; Υπάρχει αρκετός χώρος για αυτόν;
 • Πρόκειται να βάλετε φυσικό αέριο για μαγείρεμα; Σκέπτεστε να βάλετε λέβητα φυσικού αερίου μέσα στην κουζίνα για θέρμανση και ζεστό νερό;
 • Πρόκειται να βάλετε κάποιο κλιματιστικό;
 • Θα αλλάξετε θέση στα υδραυλικά και τα ηλεκτρικά; Η θέση της τελικής σύνδεσης με την αποχέτευση είναι σε γενικές γραμμές σταθερή. Γι’ αυτό και η  επιλογή της θέσης του νεροχύτη είναι πάντα συνδεδεμένη με την αποχέτευση.
 • Πρόκειται να βάλετε φωτισμό led, γυψοσανίδες με κρυφό φωτισμό; Έχει η κουζίνα φυσικό φωτισμό;
 • Θέλετε κάποια κομμάτια του εξοπλισμού να είναι γκρουπαρισμένα μαζί; Θέλετε π.χ. το ψυγείο κοντά με τη εστία και τον πάγκο;
 • Πόσο μεγάλο πάγκο θέλετε; Θέλετε να είναι κοντά στην κουζίνα; Από τι υλικά θέλετε τον πάγκο;
 • Θέλετε να έχετε και χώρο για το γεύμα της οικογένειας;
 • Που θα βάλετε τα πιάτα και μαγειρικά σκεύη; Έχετε πολλά γκατζετάκια και εξοπλισμό που πιάνει χώρο;
 • Πρόκειται να αντικαταστήσετε τα κουφώματα;

Σκεφτείτε την χρήση που κάνετε σήμερα στην κουζίνα σας και πως θα θέλατε να είναι η ανακαινισμένη ή νέα κουζίνα στο σπίτι σας. Στην συνέχεια καταγράψτε όλους τους περιορισμούς που μπορεί να υπάρχουν π.χ. φωταγωγός, θέσεις πόρτας και παραθύρων, θέση ψυγείου κλπ.

Βασικοί τύποι κουζίνας

Το πιο σημαντικό στον σχεδιασμό της κουζίνας σας είναι η επιλογή του τύπου. Δείτε παρακάτω τους πιο συνηθισμένους τύπους από κουζίνες και τις κατόψεις τους :

Σχεδιασμός κουζίνας – Τύπος «L»:

 L

Σχεδιασμός κουζίνας – Τύπος «L» ή «γωνία»:

Είναι ένας πολύ συνηθισμένος τύπος κουζίνας. Η διάταξη “L” με τους μοντέρνους σχεδιασμούς των σπιτιών τα Loft και τα studio είναι σε μεγάλη ζήτηση. Η γωνιακή κουζίνα πιάνει δυο κάθετους συνεχόμενους τοίχους και μπορεί να ποικίλει στις διαστάσεις ανάλογα με το μέγεθος της κουζίνας.

Είναι πολύ εύχρηστη ειδικά όταν οι καλεσμένοι βρίσκονται μέσα στον χώρο της κουζίνας. Αν προσθέστε δε και ένα τραπέζι με καρέκλες μπορείτε να έχετε μια κουζίνα-τραπεζαρία μαζί.

Σχεδιασμός κουζίνας – Τύπος «U» ή «Π»:

 U

Είναι ένας συνηθισμένος τύπος κουζίνας βασικά σχεδιασμένος για ένα μάγειρα. Η διάταξη “U” περιορίζει κάπως τον χώρο μιας  δεν αφήνει χώρο για τραπέζι και καρέκλες.

Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στη θέση του πλυντηρίου πιάτων σε σχέση τη θέση του νεροχύτη. Το ψυγείο μπορεί να βγει έξω από το περίγραμμα “U” για να δώσει περισσότερο χώρο. Γενικά η κουζίνα σε σχήμα «Π»  προσφέρει μεγάλη δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου και επιφανειών εργασίας.

Σχεδιασμός κουζίνας – Τύπος «G»:

 G

Το σχέδιο «G» στην κουζίνα είναι μια ενισχυμένη έκδοση του σχεδίου «U». Είναι ουσιαστικά μια κουζίνα «G» με μια προέκταση  στη μια μεριά. Η προέκταση συνήθως είναι χώρος μαγειρέματος ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τραπεζαρία.

Η κουζίνα αυτή είναι λειτουργική και χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε σχεδιασμό open space.Είναι ιδανική για μικρές κουζίνες. Η κουζίνα με το σχέδιο «G» είναι από τις πιο λειτουργικές και  ελαστικές κουζίνες διευκολύνοντας τον κόσμο να μπαίνει και να βγαίνει.

Δεν είναι τόσο λειτουργική για μεγάλες κουζίνες, δημιουργεί έναν μεγάλο χώρο που μένει αναξιοποίητος.

Σχεδιασμός κουζίνας – Τύπος «Παράλληλη»:

 PARALLEL

Ο τύπος αυτός κουζίνας είναι ίσως ο πιο αποτελεσματικός για την μαγειρική. Από τη μια μεριά μπορεί να είναι το ψυγείο και από την άλλη μεριά η κουζίνα και ο νεροχύτης. Η κουζίνα αυτή πιάνει δυο παράλληλους τοίχους και είναι ιδανική για μικρούς χώρους.

Η παράλληλη διάταξη της κουζίνας δεν αφήνει αρκετό χώρο για τραπεζοκαθίσματα και άρα είναι απαραίτητο να υπάρχει ένας επιπλέον χώρος για τραπεζαρία.

Σχεδιασμός κουζίνας – Τύπος  «Ενός τοίχου»:

 STRAIGHT LINE

Ο σχεδιασμός αυτός συναντάται ως επί το πλείστον σε μικρά σπίτια. Όλος ο εξοπλισμός οι συσκευές, πιάτα και υλικά είναι όλα σε μια μεριά και σε κοντινή απόσταση το ένα με το άλλο. Συνήθως ο νεροχύτης είναι κοντά με το ψυγείο για να υπάρχει ευκολία στον καθαρισμό.

Πιο δύσκολο σε αυτόν το τύπο κουζίνας είναι η εύρεση χώρου πάγκου εργασίας και επεξεργασίας των τροφίμων. Αν πρέπει να μαγειρέψουν δυο άτομα τότε η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη.

Ο σχεδιασμός κουζίνας «Ενός τοίχου» μπορεί να συνδυαστεί άψογα και με μια παράλληλη νησίδα για αποθηκευτικό χώρο.

Αυτοί είναι οι βασικοί τύποι σχεδιασμού για έπιπλα κουζίνας

Σας αρέσει αυτή η σελίδα?
...μοιραστείτε τη για να μας επιβραβεύσετε:

( θα μας δώσετε μεγάλη χαρά, με μόνο δύο click! )

Έμπιστοι Συνεργάτες:

interwood logo image
Ρωτήστε μας
1000 χαρακτήρες αριστερά
Προσθήκη αρχείων
0
Shares

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε ?

κάνετε share τη σελίδα αυτή πατώντας ένα από τα παρακάτω κουμπιά ώστε να μας επιβραβεύσετε!

0
Shares