HI-MACS® από την LG
η ποιότητα κερδίζει!

H ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS AEBE ακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες και υποστηρίζοντας τα νέα επαναστατικά υλικά, σας παρουσιάζει το νέο Υλικό της LG: HI-MACS (Natural Acrylic Stone)

Γενικά

Ίσως να έχετε ακούσει για αυτά τα νέου τύπου υλικά, που μοιάζουν με μάρμαρο ή πέτρα, είναι αισθητικά όμορφα και ομοιογενή (ενιαία επιφάνεια σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα, χωρίς να φαίνονται ενώσεις ή αρμοί) ενώ είναι μη πορώδη, αντι-μικροβιακά, εύκολα στα καθάρισμα, ανθεκτικά, όμορφα και λειτουργικά. 

Λόγω της διαμόρφωσής τους με θερμότητα σε οποιοδήποτε σχήμα, και πολλά χρώματα και υφές (ακόμη και ημιδιαφανείς με εσωτερικό φωτισμό), έφεραν μια επανάσταση στο kitchen design τα τελευταία χρόνια.

Πλεονεκτήματα:

Οι κατασκευές που γίνονται από τα νέα αυτά υλικά (HΙ-MACS, Corean, Staron ή παρόμοια):

 • Διαρκούν για πάρα πολλά χρόνια και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές
 • Δίνουν την οπτική εντύπωση ενιαίας ομοιογενούς επιφάνειας, χωρίς τον παραμικρό αρμό ή χαραμάδα, σε οποιαδήποτε σχήματα και σε διάφορους χρωματισμούς με ιδιαίτερη αισθητική.
 • Μπορούν να γίνουν από αδιαφανή σχέδια και χρώματα αλλά εξίσου και σε διαφανείς ή ημιδιαφανείς χρωματισμούς που δίνουν τη δυνατότητα για εσωτερικό ομοιoγενές φωτισμό που εντυπωσιάζει!
 • Μοιάζουν με μάρμαρο ή πέτρα και αποτελούν ΜΗ πορώδεις ανθεκτικές και σκληρές επιφάνειες με αντιμικροβιακές ιδιότητες, εύκολες στο καθάρισμα. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκουν εφαρμογή σε πάγκους χειρουργείων.
 • Αποτελούνται από μίγματα λεπτής σύνθεσης ακρυλικού, ορυκτών και φυσικών χρωστικών ουσιών που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα ομοιογενές υλικό που επιτρέπει την σύνδεση τμημάτων χωρίς αρμούς και ενώσεις (απρόσκοπτα ενιαία επιφάνεια)
 • Ανοίγουν νέους ορίζοντες και εντυπωσιακές δυνατότητες στους σχεδιαστές
 • Εκτός του ιδιαίτερα εύκολου καθαρισμού (δεν είναι πορώδη υλικά), ΔΕΝ απαιτούν συντήρηση
 • Με την αντοχή τους και τα αισθητικά χαρακτηριστικά τους προσδίδουν αξία στο χώρο σας.

Μειονεκτήματα:

Οι κατασκευές που γίνονται από τα νέα αυτά υλικά (HΙ-MACS, Corean, Staron ή παρόμοια):

 • Έχουν ιδιαίτερα αυξημένο κόστος λόγω της ακριβής πρώτης ύλης αλλά και των εξειδικευμένων συνεργείων που τα επεξεργάζονται, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε νέο υλικό τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του στην αγορά (το κόστος φτάνει αυτό της αληθινής πέτρας αλλά με καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα).

 • Λόγω της θερμοδιαμόρφωσης έχουν μια μικρή ευαισθησία στα ιδιαίτερα καυτά σκεύη τα οποία μπορεί να αφήσουν τοπικά επιφανειακά αποτυπώματα (αποχρωματισμούς) τα οποία θα πρέπει να αφαιρεθούν από ειδικούς τεχνίτες.

 • Είναι πιο ελαστικά από την κανονική πέτρα αλλά όχι εξίσου σκληρά με αυτή.

Τι προτείνουμε:

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ!

H ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS AEBE ακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες και υποστηρίζοντας τα νέα επαναστατικά υλικά, σας παρουσιάζει το νέο Υλικό της LG: HI-MACS® (Natural Acrylic Stone).

Ερευνήσαμε τα χαρακτηριστικά όλων των νέων θερμοδιαμορφώσιμων υλικών για πάγκους κουζίνας – έπιπλα κουζίνας. Αναλύσαμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις τεχνικές προδιαγραφές τους, τις εγγυήσεις και τα κόστη ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για χρήση νέων θερμοδιαμορφώσιμων υλικών στη νέα σας κουζίνα! 

Ύστερα λοιπόν από την ανάλυση και έρευνα της ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS αλλά και τις δοκιμές που πραγματοποιήσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, είμαστε σήμερα σε θέση να σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα ως καλύτερη επιλογή (ανάμεσα σε υλικά όπως Staron, Corean, HI-MACS® και άλλα λιγότερο γνωστά και επώνυμα), το υλικό της γνωστής πολυεθνικής LG: HI-MACS® το οποίο  υποστηρίζει η Εταιρία μας σε πάγκους κουζίνας και έπιπλα κουζίνας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HI-MACS®:

Ένα εξαιρετικό υλικό (δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα της LG για το HI-MACS® ή κατεβάστε το φυλλάδιο της Εταιρίας LG για το HI-MACS®)

Το HI-MACS® είναι μια λεπτή σύνθεση ακρυλικού, ορυκτών και φυσικών  χρωστικών ουσιών που συνδυάζονται δημιουργώντας μια ομαλή, μη πορώδη, θερμοδιαμορφώσιμη και οπτικά απρόσκοπτα ενιαία και ομοιογενή  επιφάνεια. Το υλικό πληροί τα υψηλότερα πρότυπα για την ποιότητα από όλες τις απόψεις: την απόδοση των υλικών, την κατασκευή, τη λειτουργικότητα και την υγιεινή. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες και την εξαιρετική ευελιξία στην κατασκευή και το σχεδιασμό, το HI-MACS® προσφέρει  αμέτρητα πλεονεκτήματα έναντι των συμβατικών υλικών.

Ανεξάντλητες δυνατότητες  σχεδιασμού με ένα επαναστατικό υλικό: Το HI-MACS®

Το HI-MACS® φέρνει μια επανάσταση στο χώρο του Σχεδιασμού Επίπλων Κουζίνας. Ανεξάρτητα από το εάν θέλετε έναν εντυπωσιακό πίνακα με εσωτερικό φωτισμό, πομπέ κατασκευές με καμπύλες, ενσωματωμένες επιφάνειες, προσόψεις, θερμικά διαμορφωμένα καθίσματα, ή οποιαδήποτε κατασκευή μπορεί η φαντασία σας να σχεδιάσει, το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει πραγματικότητα με μεγάλη ακρίβεια ακόμα και τα πιο απαιτητικά σχέδια. Χρησιμοποιήστε το για να υλοποιήσετε τα πιο απαιτητικά σχέδιά σας και να δημιουργήσετε νέες και λειτουργικά-αισθητικά επαναστατικές λύσεις . Το  HI-MACS® αποτελεί ένα εργαλείο να υλοποιήσετε τις  εμπνεύσεις σας, προκαλώντας δέος και θαυμασμό σε οποιοδήποτε χώρο ή εγκατάσταση. Τα χαρακτηριστικά του το κάνουν ιδανικό για πάγκο κουζίνας αλλά δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι η χρήση του εξαντλείται εκεί.

Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων  και η πρακτικά απεριόριστη ικανότητα διαμόρφωσης του υλικού, εμπνέουν τους πιο απαιτητικούς σχεδιαστές, διακοσμητές ή αρχιτέκτονες, καθώς και τεχνίτες με αγάπη και μεράκι για τη λεπτομέρεια.  Το HI-MACS το αγαπούν τα πλέον  δημιουργικά μυαλά, διότι εύκολα υλοποιεί  μια καλή ιδέα σε ένα λαμπρό αποτέλεσμα. Ανακαλύπτοντας τις δυνατότητες του HI-MACS®, θα θελήσετε να παίξετε μαζί του όπως ένα παιδί παίζει με την πλαστελίνη και να πειραματιστείτε. Θα θελήσετε να γίνετε μέρος της νέας γενιάς και δώστε νέα ώθηση στη δημιουργικότητα.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ:

Ως νέο υλικό με επαναστατικές ιδιότητες και ξεχωριστή αισθητική, έχει ιδιαίτερα αυξημένο κόστος. Δεν μπορούμε να πούμε λοιπόν ότι θα ήταν σωστό να πειραματιστείτε όπως ένα παιδί με την πλαστελίνη δοκιμάζοντας ιδέες και λύσεις, εκτός αν σας περισσεύουν πολλά χρήματα!  Το υλικό αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για μικρούς προϋπολογισμούς και ιδιαίτερα χαμηλά οικονομικά προφίλ (τουλάχιστον όχι ακόμα). Απευθύνεται σε αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν αρκετά παραπάνω χρήματα για ένα εντυπωσιακό και συνάμα λειτουργικό design.

Το HI-MACS στα ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

 Το HI-MACS® διατίθεται στην Ελλάδα μέσω της εταιρίας Ergosolid.

logo ergosolid 

H Ποιότητα πληρώνει για τον εαυτό της: Με 10 + 5* χρόνια περιορισμένη εγγύηση το HI-MACS® προσφέρει τη μεγαλύτερη εγγύηση οποιουδήποτε κατασκευαστή Ακρυλικών επιφανειών στην αγορά.

Κάθε HI-MACS® προϊόν έχει μια ελάχιστη εγγύηση 10 ετών, αλλά η διάρκεια της εγγύησης μπορεί απλά να επεκταθεί σε 15 έτη, με μια αίτηση στο www.himacs.eu όπου πρέπει να συμπληρωθεί το σχετικό έντυπο.

H ΒΙΟΧΕΛΜ HELLAS προμηθεύεται και υποστηρίζει κατασκευές με το υλικό αυτό, έχοντας καταλήξει σε αυτή την επιλογή, έπειτα από προσεκτική μελέτη όλων των αντίστοιχων αυτού υλικών (πχ Corean - Staron κ.α.).  

Αν ενδιαφέρεστε και θέλετε να μάθετε περισσότερα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ρωτήστε μας
1000 χαρακτήρες αριστερά
Προσθήκη αρχείων
0
Shares

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε ?

κάνετε share τη σελίδα αυτή πατώντας ένα από τα παρακάτω κουμπιά ώστε να μας επιβραβεύσετε!

0
Shares